Liefdestalk Podcast ​

Mijn Liefdestalk podcast is een podcast over de liefde, over de liefde voor mezelf, over mijn lijf, mijn bedrijf, over mijn relatie en over jou! Het is een gesprek met jou, voor jou! Je kunt de Liefdestalk podcast op alle podcast kanalen vinden, zoals: Spotify, SoundCloud en Apple Podcast

Liefdestalk is overal

Vaak klets ik vanuit de auto, wandel ik met jou of zit ik aan de keukentafel, meestal alleen maar ook steeds vaker met liefdevolle gasten, die mij inspireren en hopelijk ook jou!

Authentiek

"Heerlijke Authentieke Podcast"

Liefde

"Margit is een heerlijk mens en een vakvrouw in haar brede vakgebied."

Lachen

"Elke keer weer een glimlach op mijn gezicht bij het luisteren naar Margits podcasts."

Herkenning

"Veel herkenning, en ontzettend fijne tips."

Liefdevol, eerlijk en kwetsbaar

Zoek je een podcast met een mega soundbeleving dan moet je mijn podcast vooral niet beluisteren. Bij mij geen dure apparatuur maar een liefdevol, eerlijk en kwetsbaar verhaal met geluiden die bij mijn leven horen. Dus pak je telefoon of laptop, ga naar Spotify, SoundCloud of Apple Podcast en laat je inspireren door mijn Liefdestalk.

Mijn liefdestalk voor jou

Laat je mij weten wat je ervan vindt? Ik verheug me op jouw reactie! Dit kan makkelijk via een korte review, rating of gewoon een mailtje naar welkom@margitceska.nl.

Ik zou het superleuk vinden en ontzettend waarderen want daardoor help jij mij om mijn Liefdestalk nog meer te verspreiden. Alvast bedankt voor jouw moeite!

Hier kun je alvast gaan luisteren:​