De Liefdestalk

Op 15 februari 2021 drukte ik voor  het eerst op de startknop van de Liefdestalk op Clubhouse. Meer dan 250 afleveringen met kennis en wijsheid, met passie en vreugde, oprecht en eerlijk, liefdevol en confronterend. 

Kwetsbare verhalen, nog nooit eerder gedeelde geheimen, liefdevolle woorden en helende klanken. Iedereen is welkom, iedereen is gelijk, ieder verhaal doet ertoe. Vriendschappen werden gesloten, cadeautjes gegeven, samen gelachen en gehuild, getroost en gesteund, van orgasmes tot hormonen, van helende handen tot zichtbaarheid, van durf te zeggen tot durf te vragen, geen onderwerp is hier vreemd. 

Alles wat ons vrouw-zijn uitmaakt, alles wat essentieel is voor ons vrouwen wordt hier besproken. 

Na 297 Liefdestalks op Clubhouse voelde ik dat het tijd werd voor een verandering en ben ik overgestapt naar Instagram. Wekelijks ben ik nu hier te vinden met mijn Liefdestalk, niet alleen maar met mijn stem maar ook met beeld! 

Op welk social media kanaal mijn Liefdestalk ook te vinden is, ik ben nog lang niet uitgepraat. Ik heb nog zo veel te delen en te helen dus ga ik nog gezellig door. 

Wil jij ook een keer luisteren naar de Liefdestalk?

Volg mij dan op Instagram @margitceska.

Ik zie je graag!